0 x


0 x

0 x

0 x

Toms

Toms Instapschoenen Kinderen (Blauw)

Toms Instapschoenen Kinderen (Blauw)

Klik afbeelding om te vergroten

Toms Instapschoenen Kinderen (Blauw)

Kinderschoen model Youth Bimini in de kleur blauw van TOMS.
Pasvorm
De ontwerpen van TOMS vallen over het algemeen normaal op maat.
Beschrijving
Blauwe canvas bootschoen met strepen en vlechtwerk voor kinderen van het merk TOMS. Deze bootschoen met ronde neus is uitgevoerd in blauwe en blauw met wit gestreepte canvas. Langs de instap is een cognackleurige veter door het materiaal geregen en op de achterbies bevindt zich een merkembleem op een cognackleurig lederen oppervlak. Het elastiek op de wreef zorgt voor extra draaggemak. Het gehele binnenwerk is van stof. Verder heeft dit model een wit rubberen loopzool met een fijn profiel voor een stevige grip.

sku: ASMYouth-bimini

€ 39,95
30% off
€ 27,95
inclusief : 21% btw.
op voorraad
door:
Van den Assem
  • 31
  • 31 1/2
  • 32 1/2

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben genvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 27,95 30% off (€ 39,95)