0 x


0 x

0 x

0 x

Havaianas

Havaianas You Saint Tropez Multicolor

Havaianas You Saint Tropez Multicolor

Klik afbeelding om te vergroten

Havaianas You Saint Tropez Multicolor

Teenslippers voor damesYou Saint Tropezvan het merk Havaianas. Deze lichtgewicht slides zijn uitgevoerd in rubber in twee tinten bruin. De straps zijn bekleed met een cool floral stofje, afgewerkt met een metallic Havaianas-logo. De tweekleurige rubberen zool heeft een schattig mini-hakje. Kleur: multicolor. (Rust)

Havaianas werkt met dubbele maten: 36 = 35/36 38 = 37/38 40 = 39/40 42 = 41/42. De Braziliaanse maatvoering (als grootst vermeld in de slipper en op de doos) wordt hierbij aangehouden.

sku: VAD939600

door:
van Arendonk

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 44 product(en) van Havaianas

Sinds 1884 is de familie van Arendonk al actief in de schoenenwereld.

Toen nog als één van de grootste schoenenproducenten van Nederland, maar door de komst van de bezetter in '40-'45 is de fabriek verloren gegaan en is men later enkel als retailer verder gegaan in het Brabantse en Groningse land.

Men opereert onder 3 formules; Van Arendonk, P'Leisure (deze laatste richt zeer meer op sportschoenen, sneakers en aanverwante artikelen) en Smits Schoenen in Arnhem. Tevens heeft men sinds enkele jaren 2 shop-in-shops bij Jansen-Noy in Sevenum en bij Bastiaansen Modestad in Bavel.

Van Arendonk is nog steeds een familie bedrijf en wordt gerund door Danielle van Arendonk en Danielle's echtgenoot David Peeters.

Van Arendonk heeft zich gespecialiseerd in het midden/hoogsegment dames-en herenschoenen in combinatie met aanverwante accessoires. (tassen, riemen, verzorgingsproducten)

Dit heeft geresulteerd in een ruime collectie schoenen en accessoires die meer dan 100 merken voortbrengt. Een greep uit deze merken: UGG, (Floris) van Bommel, Nubikk, Via Vai, Magnanni, Santoni, Mason Garments, Sendra en Adidas.

Tevens is de vestiging Groningen 'Authorized Van Bommel Shop'.

€ 22,40 30% off (€ 32,00)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl