0 x


0 x

0 x

0 x

Havaianas

Havaianas Slippers Dames (Brons)

Havaianas Slippers Dames (Brons)

Klik afbeelding om te vergroten

Havaianas Slippers Dames (Brons)

Damesslipper model You Animals in de kleur grijs van Havaianas.
Beschrijving
Grijs gecombineerde teenslipper met leopard voor dames van het merk Havaianas. Zon, strand en vakantie, dat is waar deze Braziliaanse slippers voor staan. De teensandalen zijn niet alleen sierlijk om te zien, de speciale rubbersamenstelling zorgt ervoor dat de Havaianas huidvriendelijk en soepel zijn en daarnaast ook nog eens reukloos. Dit model is op de rubberen bandjes verrijkt met een grijszwarte luipaardenprint en de merknaam. Verder is de gehele slipper uit rubber vervaardigd en heeft de loopzool een fijn profiel voor een stevige grip.
Maatvoering
Bij de slippers van Havaianas wordt dezelfde (Braziliaanse) maatvoering aangehouden als vermeld op de loopzool.

sku: ASMYou-animals

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 29 product(en) van Havaianas

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben genvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 14,95 50% off (€ 29,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl