0 x


0 x

0 x

0 x

Havaianas

Havaianas Slim Animals Groen

Havaianas Slim Animals Groen

Klik afbeelding om te vergroten

Havaianas Slim Animals Groen

Comfortable teenslipper voor damesSlim Animalsvan het merk Havaianas. Deze lichtgewicht damesslipper, made in Brazil, is gemaakt van waterdicht kunststof. De straps, met Havaianas-logo, zijn in een legergroene tint uitgevoerd en het voetbed heeft een animalprint in toffe natuurkleuren. De rubberen zool heeft een hoogte van circa 1,5 cm. Kleur: grijs/groen. (Grey/Green Olive)

Havaianas werkt met dubbele maten: 36 = 35/36 38 = 37/38 40 = 39/40 42 = 41/42. De Braziliaanse maatvoering (als grootst vermeld in de slipper en op de doos) wordt hierbij aangehouden.

sku: VAD887855

€ 27,99
30% off
€ 19,60
inclusief : 21% btw.
op voorraad
door:
van Arendonk
  • 36
  • 40
  • 42

Sinds 1884 is de familie van Arendonk al actief in de schoenenwereld.

Toen nog als één van de grootste schoenenproducenten van Nederland, maar door de komst van de bezetter in '40-'45 is de fabriek verloren gegaan en is men later enkel als retailer verder gegaan in het Brabantse en Groningse land.

Men opereert onder 3 formules; Van Arendonk, P'Leisure (deze laatste richt zeer meer op sportschoenen, sneakers en aanverwante artikelen) en Smits Schoenen in Arnhem. Tevens heeft men sinds enkele jaren 2 shop-in-shops bij Jansen-Noy in Sevenum en bij Bastiaansen Modestad in Bavel.

Van Arendonk is nog steeds een familie bedrijf en wordt gerund door Danielle van Arendonk en Danielle's echtgenoot David Peeters.

Van Arendonk heeft zich gespecialiseerd in het midden/hoogsegment dames-en herenschoenen in combinatie met aanverwante accessoires. (tassen, riemen, verzorgingsproducten)

Dit heeft geresulteerd in een ruime collectie schoenen en accessoires die meer dan 100 merken voortbrengt. Een greep uit deze merken: UGG, (Floris) van Bommel, Nubikk, Via Vai, Magnanni, Santoni, Mason Garments, Sendra en Adidas.

Tevens is de vestiging Groningen 'Authorized Van Bommel Shop'.

€ 19,60 30% off (€ 27,99)