0 x


0 x

0 x

0 x

Havaianas

Brasil Logo Turquoise

Brasil Logo Turquoise

Klik afbeelding om te vergroten

Brasil Logo Turquoise

Slipper voor heren Brasil Logo 4110850 van het merk Havaianas. Deze turquoise herenslipper is uitgevoerd in rubber en kunststof. De donkerblauwe straps bevatten het kenmerkende Brasil vlaggetjeslogo en de rubberen loopzool is afgewerkt met een witte/donkerblauwe stripe. Kleur: turquoise. (Turquoise) Havaianas werkt met dubbele

sku: VAD615.24.7

€ 27,00
inclusief : 21% btw.
op voorraad
door:
van Arendonk
  • 40
  • 42
  • 44
  • 46

Sinds 1884 is de familie van Arendonk al actief in de schoenenwereld.

Toen nog als één van de grootste schoenenproducenten van Nederland, maar door de komst van de bezetter in '40-'45 is de fabriek verloren gegaan en is men later enkel als retailer verder gegaan in het Brabantse en Groningse land.

Men opereert onder 3 formules; Van Arendonk, P'Leisure (deze laatste richt zeer meer op sportschoenen, sneakers en aanverwante artikelen) en Smits Schoenen in Arnhem. Tevens heeft men sinds enkele jaren 2 shop-in-shops bij Jansen-Noy in Sevenum en bij Bastiaansen Modestad in Bavel.

Van Arendonk is nog steeds een familie bedrijf en wordt gerund door Danielle van Arendonk en Danielle's echtgenoot David Peeters.

Van Arendonk heeft zich gespecialiseerd in het midden/hoogsegment dames-en herenschoenen in combinatie met aanverwante accessoires. (tassen, riemen, verzorgingsproducten)

Dit heeft geresulteerd in een ruime collectie schoenen en accessoires die meer dan 100 merken voortbrengt. Een greep uit deze merken: UGG, (Floris) van Bommel, Nubikk, Via Vai, Magnanni, Santoni, Mason Garments, Sendra en Adidas.

Tevens is de vestiging Groningen 'Authorized Van Bommel Shop'.

€ 27,00