0 x


0 x

0 x

0 x

Woden

Woden Sneakers Dames (Taupe)

Woden Sneakers Dames (Taupe)

Klik afbeelding om te vergroten

Woden Sneakers Dames (Taupe)

Damessneaker model Ydun in de kleur zwart van Woden.
Pasvorm
De ontwerpen van Woden vallen over het algemeen klein (tot ongeveer een maat kleiner). Wij adviseren een maat groter te bestellen.
Beschrijving
Donkergroene suède sneaker met krokoprint voor dames van het Deense merk Woden. Dit model 'Ydun' is uitgevoerd in donkergroen suède met krokoprint en voorzien van donkergroene veters. Het hielstuk, de tong en buitenzijde worden gesierd door een zwart merkembleem. De runner is gevoerd met stof en heeft een uitneembaar voetbed met kurkprint dat eventueel vervangen kan worden door een persoonlijke inlegzool. Verder is de rubberen loopzool groen en zwart gespikkeld van kleur met een bruin randje aan de bovenkant en een golvend profiel aan de onderzijde. De krokoprints zijn niet identiek en kunnen iets verschillen per schoen.

sku: ASMYdun-croco

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 19 product(en) van Woden

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 65,95 40% off (€ 109,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl