0 x


0 x

0 x

0 x

Bibi lou

BiBi Lou Sandalen Dames (Brons)

BiBi Lou Sandalen Dames (Brons)

Klik afbeelding om te vergroten

BiBi Lou Sandalen Dames (Brons)

Damessandaal model 866Z00HG in de kleur brons van Bibi Lou.
Pasvorm
De ontwerpen van Bibi Lou vallen over het algemeen normaal op maat.
Beschrijving
Bronzen sandaal met strass stenen voor dames van het merk Bibi Lou. Deze sandaal met open teen is uitgevoerd in bronskleurig leer en voorzien van strass stenen. Dit model beschikt over meerdere dunne bandjes die sierlijk gekruist door en over elkaar heen lopen. Deze bandjes komen rond de enkel samen waar deze schoen te sluiten is door middel van een goudkleurige gesp. De binnenvoering is van stof, het voetbed van leer. Verder heeft de rubberen loopzool een fijn profiel en meet de hak met metallic strip circa 1,5.

sku: ASM866z00hg

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 48 product(en) van Bibi lou

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 63,95 20% off (€ 79,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl