0 x


0 x

0 x

0 x

Waldlaufer

Waldlaufer Mocassins

Waldlaufer Mocassins

Klik afbeelding om te vergroten

Waldlaufer Mocassins

Pasvorm  De ontwerpen van Waldläufer vallen over het algemeen normaal op maat. BeschrijvingMakkelijk én comfortabel, deze leren mocassins van Waldläufer in de kleur zwart. De schoen is gemaakt van leer en heeft ook een lederen voering. Aan de zijkant van het voorblad zit elastiek om de instap makkelijker te laten verlopen. De schoen heeft grove stiksels. Verder is de mocassin wat soepeler in de breedte, waardoor het comfortabel voelt aan je voeten. De zool van de mocassin is van rubber en heeft een noppen profiel. Daarnaast is het voetbed uitneembaar. Liever geen zwart? Geen punt, want hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

sku: ASM37775

€ 139,95
inclusief : 21% btw.
op voorraad
door:
Van den Assem
  • 38+
  • 39
  • 39+
  • 41.5
  • 42

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 139,95