0 x


0 x

0 x

0 x

Tommy hilfiger

Tommy Hilfiger Sneakers Heren (Groen)

Tommy Hilfiger Sneakers Heren (Groen)

Klik afbeelding om te vergroten

Tommy Hilfiger Sneakers Heren (Groen)

Herenschoen model Dino in de kleur groen van Tommy Hilfiger.
Groene enkelhoge nubuck sneaker voor heren van het Amerikaanse merk Tommy Hilfiger. Tommy Hilfiger is een toonaangevend lifestyle merk en wordt internationaal erkend voor het uitdragen van de klassieke 'cool American style': preppy ontwerpen met een twist. Deze hoge sneaker met ronde neus is uitgevoerd in groene nubuck en heeft ronde, groene veters welke door het materiaal zijn geregen. De tong bevat de merknaam, het hielpand is voorzien van een merkembleem. De binnenvoering is van stof, het voetbed is van imitatieleer. Een stevig contrefort draagt daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een beigekleurig rubberen loopzool van circa 3 cm hoog welke een fijn profiel bevat voor een stevige grip.
De ontwerpen van Tommy Hilfiger vallen over het algemeen normaal op maat.

sku: ASMD2285ino-2n

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 9 product(en) van Tommy hilfiger

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 59,95 50% off (€ 119,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl