0 x


0 x

0 x

0 x

Santoni

Santoni Laarzen Dames (Bruin)

Santoni Laarzen Dames (Bruin)

Klik afbeelding om te vergroten

Santoni Laarzen Dames (Bruin)

Damesschoen model 58900 Croco in de kleur bruin van Santoni.
Pasvorm
Dit ontwerp van Santoni valt klein, wij adviseren een maat groter te bestellen. Deze laars heeft een kuitomvang van 39 cm (L) bij maat 40. Een andere maat kan een andere kuitomvang betekenen.
Beschrijving
Hoge bruine laars met croco print voor dames van het merk Santoni. Deze hoge laars is uitgevoerd in bruin leer en voorzien van krokodillenprint over het gehele model en komt tot net onder de knie. Aan de binnenzijde van de schacht bevindt zich een rits, welke het aan- en uittrekken helpt te versoepelen. De binnenvoering is van leer, een stevige contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de rubber met leer gemixte zool een glad profiel en bedraagt de hakhoogte 3 cm.

sku: ASM58900-croco

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 100 product(en) van Santoni

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 1.150,00

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl