0 x


0 x

0 x

0 x

Campomaggi

Campomaggi Schoudertassen Dames (Bruin)

Campomaggi Schoudertassen Dames (Bruin)

Klik afbeelding om te vergroten

Campomaggi Schoudertassen Dames (Bruin)

Damestas model C025410ND x 1538 in de kleur bruin van Campomaggi.
Afmetingen
De afmetingen van deze tas bedragen 40 cm x 13 cm x 32 cm (LxBxH).
Beschrijving
Bruine handtas met vlechtwerk voor dames van het merk Campomaggi. Deze kleine shopper is uitgevoerd in bruin leer en is voorzien van gevlochten leder aan de voor- en achterzijde. De bovenzijde beschikt over een goudkleurige rits, waarmee dit model te sluiten is. De binnenvoering is van stof en leer, inclusief een afsluitbaar vakje voor het opbergen van (kleine) persoonlijke items. Verder wordt er een afneembaar schouderhengsel bijgeleverd, waardoor de tas op meerdere manieren te dragen is.

sku: ASMC025410nd-x-1538

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 15 product(en) van Campomaggi

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 489,95

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl