0 x


0 x

0 x

0 x

Ugg

UGG Babyschoenen Kinderen (Roze)

UGG Babyschoenen Kinderen (Roze)

Klik afbeelding om te vergroten

UGG Babyschoenen Kinderen (Roze)

Kinderschoen model Jesse Bow in de kleur roze van UGG.
Roze suède laars voor meisjes van het merk UGG. UGG is naadloos geëvolueerd van een merk dat laarzen, pantoffels, klompen en sandalen uit sheepskin maakt voor het actieve buitenleven, naar een merk dat nu ook aangeprezen wordt als symbool van een stijlvolle, casual en luxueuze levenswijze. Zoals we gewend zijn van UGG is ook deze roze laars genaamd 'Jesse Bow' aan de buitenkant vervaardigd uit suède. De boot is tevens verrijkt met grof stikselwerk rondom de schacht en een decoratieve strik van roze lint op de achterbies. Zowel de binnenvoering als het voetbed zijn gemaakt van een combinatie van schaapswol. Verder heeft de schoen een rubberen loopzool met grof profiel voor een stevige grip.
De maten van deze babyschoen zijn als volgt: 0/1 = maat 16, 2/3 = maat 18, 4/5 = maat 20.5.

sku: ASMJesse-bow

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 194 product(en) van Ugg
Ugg

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 69,95

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl