0 x


0 x

0 x

0 x

Becksondergaard

Becksondergaard Mutsen Dames (Lila)

Becksondergaard Mutsen Dames (Lila)

Klik afbeelding om te vergroten

Becksondergaard Mutsen Dames (Lila)

Dameshoofdband model 1807706003 in de kleur lila van Becksöndergaard.
Lichtpaarse gebreide hoofdband met strikvoor dames van het Scandinavische merk Becksöndergaard. Oprichters James Beck en Anna Söndergaard hebben naast hun namen, ook hun visies samengevoegd. Becksöndergaard is de Scandinavische eenvoud gecombineerd met opmerkelijke details en moderne elementen. Iedere print is handgemaakt, ieder patroon heeft iets unieks en ieder design is innovatief. Deze gebreide hoofdband is uitgevoerd in het lila met een strik aan de voorkant. Het materiaal bestaat uit 50% kid mohair, 32% polyamide en 18% wol.
DETAILS
One size fits all.
WASADVIES
Enkel handwas, mag niet in de droger, op lage temperatuur strijken tot maximaal 110°.

sku: ASM1807706003

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 17,95 60% off (€ 45,00)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl