0 x


0 x

0 x

0 x

Pinocchio

Pinocchio Sneakers Kinderen (Zwart)

Pinocchio Sneakers Kinderen (Zwart)

Klik afbeelding om te vergroten

Pinocchio Sneakers Kinderen (Zwart)

Kinderschoen model P1062 in de kleur zwart gecombineerd van Pinocchio.
Pasvorm
De ontwerpen van Pinocchio vallen over het algemeen normaal op maat.\
Beschrijving
Suède sneaker met dots voor kinderen van het merk Pinocchio. Deze sneaker met ronde neus is uitgevoerd in zwart met goud glimmend suède en valt over het algemeen normaal op maat. De schoen is voorzien van velvet veters die door metalen oogjes zijn geregen. Het merkembleem is terug te vinden op de zool en aan de buitenzijde van de schacht door middel van een goudkleurige knop. De binnenvoering bestaat volledig uit leer, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. De zwarte loopzool heeft een fijn profiel.

sku: ASMP1062

€ 69,95
70% off
€ 20,95
inclusief : 21% btw.
op voorraad
door:
Van den Assem
  • 20
  • 22
  • 23

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben genvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 20,95 70% off (€ 69,95)