0 x


0 x

0 x

0 x

Michael kors

Michael Kors Crossbodytassen Dames...

Michael Kors Crossbodytassen Dames (Zwart)

Klik afbeelding om te vergroten

Michael Kors Crossbodytassen Dames (Zwart)

Damestas model Camera Beltbag van Michael Kors.
Afmetingen
De afmetingen van deze tas bedragen 19 cm x 6 cm x 11 cm (LxBxH).
Beschrijving
Zwarte leren tas voor dames van het merk Michael Kors. Deze beltbag is uitgevoerd in zwart leer. Het steekvak aan de voorzijde is voorzien van het goudkleurige merkembleem. De zijkant wordt gesierd door een kwastje. De achterzijde beschikt over twee lussen om de tas aan een riem te bevestigen. Dit model kan ook worden gedragen over de schouder, door middel van het afneembare hengsel die in lengte verstelbaar is. De binnenkant bestaat uit stof en is uitgerust met meerdere steekvakken. Verder is dit model te sluiten door middel van een goudkleurige rits aan de bovenzijde.

sku: ASMCamera-belt-bag

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 3 product(en) van Michael kors

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 122,95 30% off (€ 175,00)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl