0 x


0 x

0 x

0 x

Hassia

Hassia Sneakers Dames (Blauw)

Hassia Sneakers Dames (Blauw)

Klik afbeelding om te vergroten

Hassia Sneakers Dames (Blauw)

Damesschoen model 301234 in de kleur blauw van Hassia.
Pasvorm
Dit ontwerp van Hassia valt normaal op maat. Dit model heeft wijdtemaat H, wat betekent dat de schoen geschikt is voor de bredere voet.
Beschrijving
Blauwe lage sneaker met lak en crocoprint voor dames van het merk Hassia. Deze stoere sneaker met ronde neus is uitgevoerd in blauw suède en lakleer en is voorzien van krokodillenprint aan weerszijden. De bijpassende veters beschikken over een metalen garnering. Naast de veters bevinden zich ritsen, welke het aan- en uittrekken helpen te versoepelen. De binnenvoering is van leer, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Verder heeft de rubberen loopzool een medium profiel.

sku: ASM301234

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 25 product(en) van Hassia

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 127,95 20% off (€ 159,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl