Maat

Doelgroep

Merk

Kleur

Max. prijs

Piccolino Kinderschoenen

Algemeen

Bij Piccolino Kinderschoenen, de oudste kinderschoenenzaak van Nederland is ook online eenvoudig te bestellen. We hebben een enorm aanbod kinderschoenen voor jongens en voor meisjes. Doordat wij heel intensief op zoek zijn naar de laatste trends op het gebied van kinderschoenen en daarbij kunnen selecteren uit alle grote kinderschoenen merken, hebben wij dit seizoen weer een geweldige collectie kinderschoenen kunnen samenstellen, bestaande uit meer dan tachtig topmerken. 

Naast kinderschoenen van stoere merken als Adidas, Replay, Converse en Ugg Australia bestaat ons assortiment ook uit goede kinderschoenen van zeer veel andere topmerken.

Ons veelzijdige kinderschoenen aanbod bestaat uit sneakers, veterschoenen, laarsjes, sandalen, babyslofjes, slippers en natuurlijk ballerina's voor kinderen. 

Zo hebben we kinderschoenen voor iedere gelegenheid. Heeft uw kind schoenen nodig voor een huwelijk of bruiloft: Piccolino heeft klassieke kinderschoenen voor deze gelegenheden. Maar natuurlijk ook trendy schoenen voor gewoon naar school.
Als het om veelzijdigheid gaat zit je dus wel goed bij Piccolino.nl, de online kinderschoenen webshop.

Bij kinderschoenen staat kwaliteit voorop

Wat Piccolinol erg belangrijk vindt bij kinderschoenen is dat deze gemaakt worden van goede stevige materialen. Daarom vinden wij de samenstelling van onze kinderschoenen collectie ook zo belangrijk. De kinderschoenen in onze collectie bieden de kindervoet een goede ondersteuning en kunnen tevens tegen een stootje. Helemaal nu het mooie weer er aankomt zullen kinderen erg vaak buiten spelen en zijn kwalitatief goede schoenen met de juiste steun erg belangrijk. Er wordt bij kinderschoenen altijd veel aandacht besteed aan goede zolen. De zool moet zorgen voor steun en stevigheid maar ook voor een goede afwikkeling van de kindervoet.

Kinderschoenen online kopen

Kinderschoenen zijn eenvoudig online te bestellen bij Piccolino.nl de online kinderschoenen webshop. Je kunt de schoenen goed bekijken doordat wij de laatste en beste productfotografie nastreven. Bij iedere kinderschoen hebben we een makkelijke maattabel bijgevoegd zodat je makkelijk het juiste paar kinderschoenen online kunt bestellen. Mocht de maat of de schoen toch niet naar wens zijn dan kun je deze binnen 14 dagen terugsturen. Geen risico dus.