0 x


0 x

0 x

0 x

Officine creative

Officine Creative Herentassen Heren...

Officine Creative Herentassen Heren (Bruin)

Klik afbeelding om te vergroten

Officine Creative Herentassen Heren (Bruin)

Tas model rare 11 in de kleur bruin van Officine Creative
Beschrijving
Bruine leren aktetas voor heren of dames van het merk Officine Creative. Deze leren tas heeft 2 siergespen die van de achterkant tot aan de voorkant doorlopen en vast te zetten zijn met drukknopen. Tevens heeft de tas aan de bovenzijde en handhengsel en wordt er een verstelbaar schouderhengsel meegeleverd welke ook in bruin leer is uitgevoerd.De binnenzijde is uitgevoerd in stof en heeft meerdere kleine steekvakken voor het bewaren van kleinere items. Ook bevindt zich aan de binnenkant een groter vak welke af te sluiten is met een rits.
Afmetingen
De afmetingen van deze tas bedragen 40 cm x 15 cm x 30 cm (LxBxH).

sku: ASMRare-11

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 2 product(en) van Officine creative

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 649,95

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl