0 x


0 x

0 x

0 x

Hogan

Hogan Sneakers Dames (Zwart)

Hogan Sneakers Dames (Zwart)

Klik afbeelding om te vergroten

Hogan Sneakers Dames (Zwart)

Damesschoen model HXW2610Y930 Snake in de kleur zwart gecombineerd van Hogan.
Pasvorm
De ontwerpen van Hogan vallen over het algemeen ruim (tot ongeveer een halve maat groter). Wij adviseren een halve tot hele maat kleiner te bestellen.
Beschrijving
Zwart gecombineerde leren snake runner met metallics voor dames van het Italiaanse merk Hogan. Deze sneaker met ronde neus, uitgevoerd in zwart leer, suède en zwarte stof. De tong en het hielpand hebben een slangenprint, Het logo en de achterbies zijn uit zilverkleurige metallics vervaardigd. De binnenvoering is van stof, het uitneembare leren voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Verder heeft de wit met zwart rubberen loopzool een golvend profiel voor een stevige grip.

sku: ASMHxw2610y930-snake

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 76 product(en) van Hogan

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 244,95 30% off (€ 349,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl