0 x


0 x

0 x

0 x

Michael kors

Michael Kors Handtassen Dames (Zwart)

Michael Kors Handtassen Dames (Zwart)

Klik afbeelding om te vergroten

Michael Kors Handtassen Dames (Zwart)

Damestas model Ariel in de kleur zwart van Michael Kors.
Afmetingen
De afmetingen van deze tas bedragen 34 cm x 16 cm x 22 cm (LxBxH).
Beschrijving
Zwarte leren tas met stiksels voor dames van het merk Michael Kors. Deze luxe tas is uitgevoerd in zwart leer en is voorzien van golvende stiksel over het materiaal. De tas beschikt over verscheidene details, zoals een goudkleurig sierslot aan de voorzijde of garneringen aan de zijkanten. De binnenvoering is van stof en beschikt over over drie vakken, alleen het middelste vak van de tas is geheel af te sluiten door middel van een rits. Verder heeft de tas bijpassende handhengsels. Het afneembare schouderhengsel, welke bestaat uit leer en goudkleurige schakels, is in lengte verstelbaar.

sku: ASMAriel

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 3 product(en) van Michael kors

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 255,95 30% off (€ 365,00)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl