0 x


0 x

0 x

0 x

Maripe

Maripe Veterschoenen Dames (Taupe)

Maripe Veterschoenen Dames (Taupe)

Klik afbeelding om te vergroten

Maripe Veterschoenen Dames (Taupe)

Damesschoen model 27289 Polar in de kleur zwart van Maripé.
Pasvorm
De ontwerpen van Maripé vallen over het algemeen normaal op maat. 
Beschrijving
Enkelhoge suède taupekleurige veterschoen met ringen en velvetveters voor dames van het Italiaanse merk Maripé. Deze enkelhoge derby-veterschoen met ronde neus is uitgevoerd in zwartkleurige geprint suède. Zwarte, brede veters van velvet zijn door grote, zilverkleurige ringen geregen. Het gehele binnenwerk is met zachte vacht gevoerd, een stevig contrefort draagt daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een zwart rubberen loopzool met een grof profiel voor een stevige grip en meet de totale hakhoogte circa 3 cm.

sku: ASM27289-polar

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 17 product(en) van Maripe

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 67,95 60% off (€ 169,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl