0 x


0 x

0 x

0 x

Mace

Mace Laarzen Dames (Cognac)

Mace Laarzen Dames (Cognac)

Klik afbeelding om te vergroten

Mace Laarzen Dames (Cognac)

Damesschoen model Kenai in de kleur cognac van Mace.
Pasvorm
De ontwerpen van Mace vallen over het algemeen op maat.
Beschrijving
Enkellaars in western stijl voor dames van het merk Mace. Deze westernlaars is geheel uitgevoerd in cognackleurig suède en beschikt over een goudkleurige metallic rand op de spitse neus. De laars heeft verschillende deelnaden en een afgeronde schacht met inkeping aan de voorzijde. De treklussen aan weerszijden van de schacht versoepelen het aan- en uittrekken. De binnenzijde is geheel uitgevoerd in leer, een stevig contrefort draagt bij aan het loopcomfort. De rubberen loopzool heeft een glad profiel en de hak meet circa 6,5 cm.

sku: ASMKenai-sue

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 24 product(en) van Mace

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 89,95 50% off (€ 179,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl