0 x


0 x

0 x

0 x

Laura bellariva

Laura Bellariva Sandalen Dames (Cognac)

Laura Bellariva Sandalen Dames (Cognac)

Klik afbeelding om te vergroten

Laura Bellariva Sandalen Dames (Cognac)

Damesschoen model 5112 in de kleur cognac gecombineerd van Laura Bellariva.
Pasvorm
Dit model van Laura Bellariva valt normaal op maat.
Beschrijving
Sandaal met plateauzool voor dames van het merk Laura Bellariva. Deze sandaal is uitgevoerd in cognac suède en goudkleurig lak. Meerdere banden lopen over de wreef en een laatste band kan op de enkel worden vastgezet met een zilverkleurige gesp. Op een tweede band is nog een doorzichtige gesp ter decoratie aangebracht. De binnenzijde is uitgevoerd in leer. De plateauzool is gemaakt van rubber en heeft een extra verdikking bij het voetbed. Het profiel van de zool is grof voor stevige grip en de zool meet 4 cm.

sku: ASM5212

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 157,95 30% off (€ 225,00)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl