0 x


0 x

0 x

0 x

Hogan

Hogan Sneakers Dames (Beige)

Hogan Sneakers Dames (Beige)

Klik afbeelding om te vergroten

Hogan Sneakers Dames (Beige)

Damesschoen model HXW4830CQ10 in de kleur zand van Hogan.
Pasvorm
Dit ontwerp van Hogan valt normaal op maat.
Beschrijving
Zandkleurige plateausneaker met metallics voor dames van het merk Hogan. Deze sneaker met ronde neus is uitgevoerd in zandkleurig suède en is voorzien van meerdere perforaties op de de neus, achterbies en langs weerszijden van de wreef. Tevens is er in perforaties de 'H' van het merkembleem te zien, welke omlijnd wordt door een goudkleurige metallic rand. Deze rand loopt naar voren en achteren door, en geeft dit model een speels effect. Daarnaast beschikt de achterbies ook over een gescheurde metallic patch en goudkleurige rubberen rand. De binnenvoering is van leer, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Verder heeft de wit met gouden plateauzool een medium profiel en bedraagt de hoogte hiervan 4 cm.

sku: ASMHxw4830cq10

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 76 product(en) van Hogan

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 351,95 20% off (€ 439,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl