0 x


0 x

0 x

0 x

Floris van bommel

Floris Van Bommel Veterschoenen Heren...

Floris Van Bommel Veterschoenen Heren (Bruin)

Klik afbeelding om te vergroten

Floris Van Bommel Veterschoenen Heren (Bruin)

Herenschoen model 14302 in de kleur bruin van Floris van Bommel.
Bruin lederen molière met reptielenprint voor heren van het merk Floris van Bommel. Dit familiebedrijf zit al sinds 1734 in de schoenen en inmiddels maakt de negende generatie nog steeds hoogwaardige kwaliteitsschoenen en riemen. In 1996 lanceerden ze een aanvulling op het klassieke modemerk om in de nieuwste trends te voorzien: de lijn Floris van Bommel. De schoenen kenmerken zich door modieuze designs, bijzondere materialen en eigentijdse patronen. Deze derby-veterschoen met carré neus is uitgevoerd in glad bruin leer en is voorzien van dunne blauwe veters van katoen. De tong wordt evenals de rand rondom de instap gesierd door een bruin met blauw reptielenpatroon. Het gehele binnenwerk is met leer gevoerd, een suède contrefort draagt daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een rubberen loopzool met een fijn profiel voor een stevige grip en meet de houtlookhak circa 2,5 cm.
Let op: dit model van Floris van Bommel heeft wijdtemaat H, dit betekent dat de schoen geschikt is voor een bredere leest. De ontwerpen van Floris van Bommel vallen over het algemeen ruim (ongeveer een halve maat groter). Wij raden aan een halve tot een hele maat kleiner te bestellen.

sku: ASM14302

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 141 product(en) van Floris van bommel

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 181,95 30% off (€ 259,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl