0 x


0 x

0 x

0 x

Michael kors

Michael Kors Schoudertassen Dames...

Michael Kors Schoudertassen Dames (Zwart)

Klik afbeelding om te vergroten

Michael Kors Schoudertassen Dames (Zwart)

Damestas model Brooke Large Pebbled Leather Shoulder Bag in de kleur zwart van Michael Kors.
Zwart leren hobotas met flos en gespen voor dames van het merk Michael Kors. Het Amerikaanse modelabel ontwerpt luxe, tijdloze producten met een verfrissende twist. Elk seizoen kiest Michael Kors nieuwe kleuren, prints en materialen die zowel verfijnd, iconisch als modern zijn. Inmiddels is Michael Kors uitgegroeid tot een duurzaam luxe lifestyle imperium met een wereldwijd bereik. Deze tas is uitgevoerd in zwart leer met de goudkleurige merknaam aan de voorkant en decoratieve gespen aan de zijkanten. De binnenkant bestaat uit stof en beschikt een afsluitbaar binnenvak en aparte steekvakjes om (kleinere) persoonlijke items in op te bergen. Met een rits aan de bovenkant is de tas te sluiten. Verder heeft de tas een bijpassend handhengsel en een afneembare flos van leer met het merkembleem.
AFMETINGEN
De afmetingen van deze tas bedragen 35 cm x 15 cm x 30 cm (LxBxH).

sku: ASMBrooke-l-hobo

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 3 product(en) van Michael kors

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 197,95 50% off (€ 395,00)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl