0 x


0 x

0 x

0 x

Furla

Furla Handtassen Dames (Zwart)

Furla Handtassen Dames (Zwart)

Klik afbeelding om te vergroten

Furla Handtassen Dames (Zwart)

Damestas model Carona in de kleur zwart van Furla.
Afmetingen
De afmetingen van deze tas bedragen 20 cm x 8 cm x 13 cm (LxBxH).
Beschrijving
Zwarte leren bucketbag voor dames van het Italiaanse merk Furla. Door de bovenzijde van de tas is een zwart leren koord geregen welke kan worden aangetrokken met behulp van een gouden sluiting. Op de voorzijde van de tas prijkt het goudkleurige logo in de vorm van een dubbele gespiegelde F. Dit logo is tevens in het leer over de gehele tas verwerkt. Naast het kortere leren hengsel wordt er ook langer hengsel meegeleverd zodat de tas ook als een crossbody kan worden gedragen. De binnenvoering van de tas is geheel uitgevoerd in leer en bevat ook een klein afsluitbaar tasje om kleine items in op te bergen.

sku: ASMBuy0-carona-m

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 1 product(en) van Furla

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 209,95 50% off (€ 419,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl