0 x


0 x

0 x

0 x

Collonil

Collonil Accessoires Dames (Diversen)

Collonil Accessoires Dames (Diversen)

Klik afbeelding om te vergroten

Collonil Accessoires Dames (Diversen)

Waterproof spray Carbon Pro voor leer en textiel van Collonil.
Carbonspray met langdurige werking en bescherming tegen vocht en vuil. Een optimaal onderhoud van uw schoenen begint met een goede beschermingsspray. Deze editie van Collonil 'Carbon Pro' is geschikt voor het beschermen van alle leersoorten en textiel en laat vocht en vuil als druppels van het materiaal afglijden.
Hoe te gebruiken
Spray uw product in met de Carbon Pro met een spuitafstand van minimaal 30 cm. Laat het materiaal daarna drogen op een koele, droge plek. Buiten bereik van ontvlambare bronnen en kinderen houden.
Inhoud spray
300 ml

sku: ASM15300500

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 1 product(en) van Collonil

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 14,95

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl