0 x


0 x

0 x

0 x

Bibi lou

Bibi Lou 540Z12VK Zwart

Bibi Lou 540Z12VK Zwart

Klik afbeelding om te vergroten

Bibi Lou 540Z12VK Zwart

Loafers voor dames540Z12VKuit de collectie van het Spaanse merk Bibi Lou. Dit zwarte instappertje heeft een bovenzijde van glimmend gepoetst leer afgewerkt met zwarte stoffen biesjes. De gouden bit over de wreef geeft dit modelletje een classic look. Het afgeronde carréneusje is echt van nu. De binnenzijde en het vaste voetbed zijn van leer gemaakt. Het rubberen hakje meet circa 2,5 cm. Kleur: zwart.

sku: VAD955037

door:
van Arendonk

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 48 product(en) van Bibi lou

Sinds 1884 is de familie van Arendonk al actief in de schoenenwereld.

Toen nog als één van de grootste schoenenproducenten van Nederland, maar door de komst van de bezetter in '40-'45 is de fabriek verloren gegaan en is men later enkel als retailer verder gegaan in het Brabantse en Groningse land.

Men opereert onder 3 formules; Van Arendonk, P'Leisure (deze laatste richt zeer meer op sportschoenen, sneakers en aanverwante artikelen) en Smits Schoenen in Arnhem. Tevens heeft men sinds enkele jaren 2 shop-in-shops bij Jansen-Noy in Sevenum en bij Bastiaansen Modestad in Bavel.

Van Arendonk is nog steeds een familie bedrijf en wordt gerund door Danielle van Arendonk en Danielle's echtgenoot David Peeters.

Van Arendonk heeft zich gespecialiseerd in het midden/hoogsegment dames-en herenschoenen in combinatie met aanverwante accessoires. (tassen, riemen, verzorgingsproducten)

Dit heeft geresulteerd in een ruime collectie schoenen en accessoires die meer dan 100 merken voortbrengt. Een greep uit deze merken: UGG, (Floris) van Bommel, Nubikk, Via Vai, Magnanni, Santoni, Mason Garments, Sendra en Adidas.

Tevens is de vestiging Groningen 'Authorized Van Bommel Shop'.

€ 139,99

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl