0 x


0 x

0 x

0 x

Strategia

Strategia Enkellaarsjes Dames (Zwart)

Strategia Enkellaarsjes Dames (Zwart)

Klik afbeelding om te vergroten

Strategia Enkellaarsjes Dames (Zwart)

Dameslaars model E1223 in de kleur zwart gecombineerd van Strategia.
Zwarte enkelhoge lederen western bootie met opgestikte sterren en metallics voor dames van het Italiaanse merk Strategia. Deze enkelhoge bootie is uitgevoerd in zwart gecombineerd kwaliteitsleer en wordt gesierd door diverse, opgestikte metallic sterren met glitters. De neus loopt spits toe, heeft een ronde afwerking en is verrijkt met sierstiksels. Aan weerszijden van de schacht is elastiek aangebracht voor extra draaggemak en met de lederen treklus op de achterbies wordt het aan- en uittrekken versoepeld. Het gehele binnenwerk is met leer gevoerd, een suède contrefort draagt daarnaast bij aan het comfort. Verder heeft dit model een lederen loopzool en meet de brede hak circa 4 cm.

sku: ASME1223

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 7 product(en) van Strategia

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 116,95 70% off (€ 389,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl