0 x


0 x

0 x

0 x

Hip

Hip Sneakers Kinderen (Groen)

Hip Sneakers Kinderen (Groen)

Klik afbeelding om te vergroten

Hip Sneakers Kinderen (Groen)

Kinderschoen model H1928 in de kleur groen gecombineerd van Hip.
Pasvorm
De ontwerpen van Hip vallen over het algemeen normaal op maat.
Beschrijving
Groene sneakers met multicolor veters voor jongens van het merk Hip. Deze stoere sneaker met ronde neus is uitgevoerd in groen suède en mesh, en is voorzien van vele details. Zo is er langs weerszijden van de wreef bruin leer verwerkt, heeft de achterbies een rode treklus en is er aan de buitenzijde van de wreef een hashtag-teken te vinden. Naast de zwart met rode veters beschikt dit model ook over een schuine rits, welke het aan- en uittrekken versoepelt. De binnenvoering is van leer, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Verder heeft de rubberen loopzool een fijn profiel.

sku: ASMH1928

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 63 product(en) van Hip
Hip

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 99,95

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl