0 x


0 x

0 x

0 x

Angelo bervicato

Angelo Bervicato Enkellaarsjes Dames...

Angelo Bervicato Enkellaarsjes Dames (Zwart)

Klik afbeelding om te vergroten

Angelo Bervicato Enkellaarsjes Dames (Zwart)

Dameslaars model B3713 in de kleur zwart van Angelo Bervicato.
Pasvorm
De ontwerpen van Angelo Bervicato vallen over het algemeen normaal op maat.
Beschrijving
Zwarte leren veterlaars voor dames van het Italiaanse merk Angelo Bervicato. Deze veterlaars is uitgevoerd in zwart met een tevens zwarte platte veter. Op de tong prijkt een decoratief stiksel. De treklus aan de achterzijde en de rits aan de binnenzijde versoepelen het aan- en uittrekken. Het binnenwerk bestaat volledig uit leer, een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de bootie een zwarte rubberen loopzool met grof profiel voor een stevige grip. De hakhoogte bedraagt 9 cm.

sku: ASMB3713

door:
Van den Assem

Helaas niet meer beschikbaar via onze portal

Bekijk de andere 1 product(en) van Angelo bervicato

'Het Van den Assem-gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.

Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.'

'Wij ademen schoenen.' - Berry van den Assem

€ 109,95 50% off (€ 219,95)

Niet meer beschikbaar via Piccolino.nl